Мир вам и дому вашему
Поиск по сайту:
Віч-на-віч з Богом 04.04.2009
[ Жизнь христианина ]

Віч-на-віч з Богом

«А над ранком, як дуже ще темно було, уставши, Він вийшов і пішов у місце самітне, і там молився» (Мар. 1:35).

У вірних Божих ніхто й ніколи не зможе відібрати даровану Богом радість і впевненість в надії й довірі, які ґрунтуються на усвідомленні Божої обітниці перебувати завжди поряд з Своїми дітьми: «Сам бо сказав: Я тебе не покину, ані не відступлюся від тебе!» (Євр. 13:5). Це означає, що кожна Божа дитина ніколи не може залишитись одна, тому що поруч завжди є невидимий Владика всесвіту! Він ніколи не забуває про нас і не випускає з поля Свого зору, навіть коли наша свідомість наповнена думками не про Нього.

Проте, незважаючи на те, що Бог супроводжує нас скрізь і завжди, у всіх нас є настійна потреба регулярно, залишивши шалений темп життя, знаходити часинку для того, щоб самим прийти у Божу присутність. Нам потрібно знаходити час і самітне місце, де б ми могли перебувати з Богом на одинці, віч-на-віч. Нам вкрай потрібно мати свою «комірчину», в якій ми можемо зустрітись з нашим Паном (Матв. 6:6), де б ми могли предстати перед Його лицем, а не тільки дозволяти Йому йти поряд з нами для нашої безпеки.

Ми можемо точно знати, що для Ісуса такі зустрічі з Отцем були життєво необхідні. У Біблії записано, що Він шукав місця самітні (Мар. 1:35; Матв. 14:23). З того, що ми читаємо про молитовне життя Ісуса, нам стає зрозуміло, що Його аж ніяк не задовольняли молитви тривалістю тридцять секунд (Лук. 6:12). Ми можемо бути певні, що Ісусові необхідні були «побачення» з Богом, тому що Він любив Отця, і для того щоб отримати силу та підтримку.

Бог завжди з нами! Він ніколи не тільки не відмовиться від нас, але й не забуде нас. Проте, існують можливості, що ми можемо забувати про Нього. Нерідко у ті хвилини, коли Він очікує нас на горі чи в комірчині, ми не приходимо на побачення з Ним, щоб вилити свою душу, щоб віддати Йому усі свої радощі, тривоги, біди. Тож давайте будемо шукати сприятливого часу («як дуже ще темно було»), підходящого місця (гора, комірчина) щоб по-справжньому спілкуватись з нашим Отцем. Бог хоче, щоб ви призначали Йому побачення. А ви?

Дмитрий Галюк


  << Вернуться

2741097 (+3232)
43
0
36, 7
(С) 2008-2024, Церковь Христа (Христова) г. Киев.
Комментарии, замечания, пожелания и предложения адресуйте нашему вебмастеру
Размещено в дата центре компании dline.ua